Jij bent druk, daarom bouwen wij jouw website!

Wel zo makkelijk...

Bouwen met webfuture

Enkele eenvoudige stappen
voor een succesvolle website!

arrow
01
Diensten & offerte

We bespreken de gewenste diensten en maken een offerte op maat.

arrow
02
process2
Uitvoering

We voeren de werkzaamheden uit en houden geregeld contact met je.

03
process3
Website live zetten

We zetten de website live en geven je uitleg hoe je dit kunt onderhouden.

Niet te ingewikkeld

Groen leest goed - zo gaan we te werk

Wie, wat en waarom?

Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met een website? Waarom een nieuwe website? Allemaal belangrijke vragen waar over nagedacht moet worden voordat we aan de slag kunnen. Het enige dat we van je nodig hebben zijn de teksten en afbeeldingen om de pagina’s mee te vullen en een logo om de juiste kleuren in te kunnen stellen. 

Bestaand thema of eigen design?

Heb je al een thema, dan kunnen we deze aanpassen. Wij gaan aan de slag met de informatie die uit het kennismakingsgesprek is voortgekomen. Als het nodig is een eigen design te maken verwerken wij meteen de huisstijl op de website. Vervolgens presenteren een voorbeeld van je nieuwe website, waardoor je een idee krijgt van de structuur en de visuele aspecten van de nieuwe website.

Evaluatie en aanpassingen

Na uiterlijk 4 weken staat een proefversie van de website online. Daarnaast maken we je website uiteraard zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Op- of aanmerkingen bespreken we natuurlijk samen. 

Website live zetten

Het moment dat we live gaan moet alles werken. We hebben alles gecheckt en jou klanten zullen je nu  online kunnen vinden. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website.

Basis uitleg website

Wij leveren onze websites met het WordPress CMS en paginabewerker elementor. Zo kun jij heel eenvoudig zelf teksten en pagina’s aanpassen. Geen zorgen wij kunnen aanvullend een training verzorgen, wel zo makkelijk!

Eind gesprek

We ronden alles pas af als jij tevreden bent. Dit bespreken wij samen in het eindgesprek. En lijkt het je wat? Je kunt gratis een offerte aanvragen. Misschien heb je nog vragen? Stel ze gerust aan ons, zijn we voor!

Als we live zijn!

Nadat je website online is gezet ontvang je van ons je wordpress gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kan je vanaf elke PC of tablet op je website inloggen in de wordpressomgeving en de inhoud aanpassen. 

Verder kun je natuurlijk altijd even bellen als iets niet lukt!

Nou… makkelijker kunnen we het niet maken, leuker wel!