Online marketing 'Haal meer uit je bedrijf'

Je kiest zelf de diensten waar je hulp bij kunt gebruiken, dit kan natuurlijk ook in overleg. Webfuture maakt een korte analyse van je wensen en de mogelijkheden. We zullen het marketing plan uitvoeren en na die tijd nemen we samen de resultaten door.

Social media

Breng je product of dienst onder de aandacht bij een gewenste doelgroep. Wij bouwen en optimaliseren campagnes!

Social media marketing is ontzettend geschikt om de interactie aan te gaan met een doelgroep. Kort samengevat helpt een social media-strategie bij het inzichtelijk maken van de mediakanalen waarop jouw belangrijkste doelgroep zich bevindt en het krijgen van een beter beeld van hoe en waar je in contact kunt komen met (potentiële) klanten en opdrachtgevers.

Om optimaal te kunnen profiteren van social media heb je een goed doordachte social media strategie nodig.

vindbaar OP GOOGLE

Misschien wel eens gehoord van de afkortingen SEA & SEA.

SEA
 staat voor het aantal mensen bij wie een betaald bericht van je pagina is weergegeven op hun scherm. SEO staat voor het aantal mensen aan wie een onbetaald bericht van je pagina is weergegeven op hun scherm.

ORGANISCH BEREIK (SEO)
Wanneer we weten op welke zoekwoorden jou doelgroep zoekt kunnen we relevante content schrijven. Door het gebruik van deze zoekwoorden zal er op een organische manier een hogere plaats behaald worden op Google.

BETAALD BEREIK (SEA)
Bij SEA, ook wel zoekmachine adverteren genoemd, worden de relevante zoekwoorden gekoppeld zodat een bepaalde pagina of website zichtbaar wordt op Google. Deze staan dan helemaal bovenaan in de Google zoekresultaten. Hoe meer budget er wordt ingezet op een zoekwoord, hoe hoger de pagina in de zoekresultaten zichtbaar is.

Google pagina

Met een Google Mijn Bedrijf-account krijg je meer dan een bedrijfsvermelding. Via een kosteloos bedrijfsprofiel kun je eenvoudig in contact komen met klanten op Google Zoeken en Maps. 

Je kunt foto’s en aanbiedingen op een profiel posten om te laten zien wat je bedrijf uniek maakt en er zo voor zorgen dat klanten voor je blijven kiezen.

Geef klanten meer manieren om je bedrijf te bereiken.

HULP BIJ SOCIALMEDIA

Niet weten waar je moet beginnen?

Weten welke kanalen de beste zijn? Hulp nodig bij het beheren van je social media kanalen? Hoe ga je jouw doelgroep via social media bereiken? Wat wil jij nu bereiken op social media? Welke strategische doelen wil jij behalen?

In de vorm van begeleiding op maat ondersteunen we je graag voor het juiste resultaat.

Meer bezoekers en klanten met online marketing

Een video als marketingmiddel

Een professionele video kan de diensten van je bedrijf aantrekkelijk vertalen aan de bezoekers van je website of social media. Een bedrijfsfilm is een uitstekende manier om van kijkers klanten te maken. Daarnaast draagt een promotievideo of bedrijfsvideo van Webfuture bij aan een betere online vindbaarheid.